Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Calafat au descoperit în urma unui control efectuat în comun cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale -Echipe Mobile Craiova, mai multe cutii ce conțineau 214 comprimate dopante cu grad mare de risc.

În data de 06.02.2024, în jurul orei 16.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat la controlul de frontieră un autoturism, condus de un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani.

Cu această ocazie, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport în comun cu lucrători din cadrul Direcției Regionale Vamale - Echipe Mobile Craiova, au fost descoperite mai multe cutii ce conțineau 214 comprimate dopante cu grad mare de risc.

Bunurile aflate pe lista de anabolizante cu grad mare de risc conform Legii 104/2008,  estimate la o valoare  de 428 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar șoferului i s-a întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de introducerea sau scoaterea din țară, precum și importul sau exportul de substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc sau produse ce conțin substanțe dopante de risc sau cu grad mare de risc, fără autorizație emisă de autoritățile competente, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

  • Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat
  • Comprimate dopante cu grad mare de risc, descoperite într-un autoturism în PTF Calafat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe