Cetăţean turc care intenţiona să intre fraudulos în România, depistat la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean turc care a încercat să intre fraudulos în România, evitând controlul din punctul de frontieră. 

În data de 18.01.2018, în jurul orei 17.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au observat, în zona adiacentă punctului de frontieră, venind dinspre Bulgaria spre România pe rambleul căii ferate, o persoană de sex masculin, care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

Imediat, polițiștii de frontieră giurgiuveni au procedat la reținerea persoanei în cauză, care au fost dusă la sediul instituţiei pentru verificări. 

În cadrul cercetărilor preliminare s-a stabilit că aceasta este cetăţeanul turc C.G., în vârstă de 25 de ani, care a declarat că intenţiona să intre ilegal în ţară, fără a efectua controlul de frontieră, cu scopul de a ajunge în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, poliţiştii de frontieră cetăţeanul turc a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe