Cetăţean sirian ascuns printre frigidere depistat la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un cetăţean sirian care a încercat să intre fraudulos în România, ascuns într-un camion încărcat cu frigidere

În data de 12.02.2018, în jurul orei 09.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control un autocamion aparţinând unei firme de transport internațional, încărcat cu frigidere din Turcia pentru România.

Cu ocazia controlului efectuat asupra mijlocului de transport s-a constatat că prelata semiremorcii este secționată, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au verificat compartimentul marfă şi au depistat o persoană de sex masculin, ascunsă printre electrocasnicele transportate.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că persoana este cetățean sirian O.R., în vârstă de 35 ani, care a declarat că a recurs la această metodă deoarece dorea să ajungă în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, cetăţeanul sirian şi şoferul autocamionului a fost preluat de autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale ce se impun.

  • Cetăţean sirian ascuns printre frigidere depistat la P.T.F. Giurgiu
  • Cetăţean sirian ascuns printre frigidere depistat la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe