Căutat de autoritățile din Belgia pentru infracțiuni contra patrimoniului, depistat în P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au depistat și reținut un cetăţean român căutat de către autorităţile belgiene pentru săvârșirea infracțiunii/infracțiunilor contra patrimoniului, furt din locuință.

În data de 28.09.2020, în jurul orei 10.42, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat – judeţul Dolj s-a prezentat pe sensul de ieșire din țară și efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român  T.C., în vârstă de 41 de ani, la volanul unei autoturism, marca BMW, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele bărbatului era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare emis de autorităţile din Belgia. Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracțiunii/infracţiunilor contra patrimoniului, furt din locuință pe teritoriul Belgiei.

În cauză, s-a luat măsura reținerii persoanei și predării acesteia unei echipe operative din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Calafat.

  • Căutat de autoritățile din Belgia pentru infracțiuni contra patrimoniului, depistat în P.T.F. Calafat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe