Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la P.T.F Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit în cala unui autocar, 180 articole vestimentare, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, pe care o femeie a încercat să le introducă ilegal în țară. 

În data de 21.02.2017, în jurul orei 11.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au efectuat formalitățile de frontieră, pe sensul de intrare țară, pasagerilor dintr-un autocar care efectuează curse regulate pe ruta Turcia - România.

Cu ocazia controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în cala autocarului, în mai multe genți și pungi din plastic, 180 articole vestimentare, inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, produse susceptibile a fi contrafăcute.

În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că bunurile aparțin Gabrielei G., cetățean român, în vârstă de 30 ani, domiciliată în municipiul Giurgiu, pasager în autocar.

Femeia a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul, cu scopul de a le oferi cadou apropiaților și nu deține documente legale pentru marfa transportată.

Produsele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare, faptă prevăzută  şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit b din Legea 84/1998.

  • Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la P.T.F Giurgiu
  • Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la P.T.F Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe