Braconajul piscicol în atenția polițiștilor de frontieră doljeni

       Braconajul  piscicol în atenția polițiștilor de frontieră doljeni

În data de 15.07.2017, în jurul orei 10.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bechet, judeţul Dolj, aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au observat pe fluviul Dunărea o barcă pescărească în care se aflau două persoane care pescuiau cu ajutorul unui dispozitiv electric.

Polițiștii de frontieră au procedat la oprirea ambarcațiunii respective, fiind identificați cu această ocazie numiții Sorin T. și Florin Z., în vârstă de 49 și respectiv 45 de ani, iar în interiorul bărcii au fost descoperite un dispozitiv electric și un acumulator auto, ansamblu ce poate fi folosit în scopul braconajului piscicol.

Persoanele în cauză au declarat că au găsit dispozitivul respectiv la malul Dunării.

Polițiștii de frontieră au procedat la ridicarea bunurilor respective în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru pescuit electric și deținerea aparatelor și dispozitivelor care distrug resursele acvatice vii prin curentare, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  •       Braconajul  piscicol în atenția polițiștilor de frontieră doljeni
  •       Braconajul  piscicol în atenția polițiștilor de frontieră doljeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe