Autovehicul căutat pentru a fi folosit ca probă în cadrul procedurilor penale, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat la controlul de frontieră un autovehicul căutat pentru a fi folosit în cadrul unor proceduri penale, cu care un cetățean turc a încercat să iasă din țară.

În data de 22.12.2020, în jurul orei 09.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, un cetățean turc în vârstă de 47 ani, la volanul unui autovehicul marca Citroen, înmatriculat în Belgia.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră giurgiuveni au constatat faptul că autovehiculul se afla în atenția autorităților, figurând în bazele de date ca bun căutat pentru folosirea ca probă în cadrul procedurilor penale, alertă introdusă de Inspectoratul General al Poliţiei Române cu o zi înainte, în data de 21.12.2020.

În cadrul cercetărilor, s-a constatat că cetățeanul turc a împrumutat mașina de la proprietarul de drept și nu a mai restituit-o, intenționând să se deplaseze cu aceasta în Turcia.

Deoarece autoturismul și persoana fac obiectul unui dosar instrumentat de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanța, cercetările în cauză sunt continuate de către lucrătorii IPJ.

  • Autovehicul căutat pentru a fi folosit ca probă în cadrul procedurilor penale, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe