Autoturism căutat de autoritățile din Spania, descoperit de polițiștii de frontieră doljeni

 Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit de polițiștii de frontieră doljeni

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - S.P.F. Bechet au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca Renault Laguna, ce figura ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania.

În data de 10.04.2017, în jurul orei 11.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Bechet, județul Dolj, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență, ocazie cu care au oprit în trafic, un autoturism marca Renault Laguna, cu numere de înmatriculare spaniole, la volanul căruia se afla cetățeanul român Vasile I., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza județului Dolj.

Deoarece au existat suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat faptul că mașina figura ca fiind căutată pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Spania, în anul 2016.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de 8.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F.Bechet, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit de polițiștii de frontieră doljeni
  • Autoturism căutat de autoritățile din Spania,  descoperit de polițiștii de frontieră doljeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe