Autoturism căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Giurgiu

Autoturism căutat în Spania,  depistat la Giurgiu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un tânăr care s-a prezentat la controlul de frontieră la volanul unui autoturism marca BMW X5, căutat de autorităţile spaniole.

În data de 24.03.2017, în jurul orei 11.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - I.T.P.F. Giurgiu , s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Teodor O., în vârstă de 25 ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul, an de fabricație 2001,figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile spaniole la data de 25.04.2016.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional, contra sumei de 25.000 lei, fără a cunoaște faptul că acesta este furat.

Autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor la sediul instituției, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tăinuire.

 

  • Autoturism căutat în Spania,  depistat la Giurgiu
  • Autoturism căutat în Spania,  depistat la Giurgiu
  • Autoturism căutat în Spania,  depistat la Giurgiu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe