Aproximativ 3.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ - județul Dolj au descoperit și confiscat, în urma unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate, aproximativ 3.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 43.000 lei

În data de 10.08.2017, în jurul orei 03.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bistreţ, județul Dolj, au desfăşurat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări și a traficului ilicit cu produse accizabile, pe raza localităţii de frontieră Cârna.

Cu această ocazie, poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

Şoferul autoturismului a ignorat semnalele regulamentare efectuate de polițiștii de frontieră şi a continuat deplasarea, mărind viteza de mers.

Imediat, polițiștii de frontieră au pornit în urmărirea autoturismului, pornind semnalele optice şi acustice regulamentare, însă, la scurt timp, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părţii carosabile și a fugit în culturile de floarea-soarelui din apropiere.

Cu ocazia verificării autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe baxuri, în care se aflau 2.909 pachete cu ţigări, marca Marble, de provenienţă duty-free.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 43.635 lei, efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar în continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

  • Aproximativ 3.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni
  • Aproximativ 3.000 pachete cu ţigări de contrabandă, confiscate de poliţiştii de frontieră doljeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe