3.060 pachete cu țigări descoperite la P.T.F. Calafat

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Calafat și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj - Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu au descoperit, 3.060  pachete cu ţigări, pe care patru cetăţeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

În ultimele 72 de ore, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunsă și nedeclarată, cantitatea totală de 3.060 pachete cu ţigări, pe care patru cetăţeni bulgari au încercat să le introducă ilegal în ţară.

La cercetări, persoanele în cauză  au declarat că au cumpărat țigările din Bulgaria și urmau să le transporte în state din vestul Europei, pentru a le comercializa.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de 61.200 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000  țigări, faptă prevăzută articolul 452 litera h, din Legea 227/2015.

  • 3.060 pachete cu țigări descoperite la P.T.F. Calafat
  • 3.060 pachete cu țigări descoperite la P.T.F. Calafat

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe