Prelungirea perioadei lucrărilor de reparație pe Podul Prieteniei

 Prelungirea perioadei lucrărilor de reparație pe Podul Prieteniei

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către Centrul Comun de Contact Giurgiu cu privire la faptul că lucrările de reparație pe Podul dintre Ruse și Giurgiu vor continua, astfel în perioada 20.11-22.12.2023 circulația pe Podul Dunării va fi reorganizată temporar, lucrările de raparație urmând a se desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere.

Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost  luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere.

Recomandăm șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Vom reveni cu precizări în funcție de evoluția situației. Pentru informarea dvs., vă rugăm să utilizați aplicația Traficonline disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro.

  •  Prelungirea perioadei lucrărilor de reparație pe Podul Prieteniei

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe