Produse electronice, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în P.T.F Turnu Măgurele

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au depistat la volanul unui ansamblu rutier, un cetățean român care transporta accesorii pentru console de gaming, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, estimate la o  valoare de 45.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 25.11.2021, în jurul orei 20.20, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu Măgurele au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui automarfar, condus de către un cetățean român, în vârstă de 55 de ani.

Șoferul transporta conform documentelor de însoțire a mărfii, diferite obiecte electronice.

Procedând la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit printre marfa transportată, mai multe accesorii  pentru console de gaming, inscripţionate cu numele unor firme consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Cele 300 de bunuri descoperite, estimate la o valoare de  45.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost indisponibilizate de către polițiștii de frontieră.

În prezent, șoferul automarfarului este cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare”.

  • Produse  electronice, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în P.T.F Turnu Măgurele
  • Produse  electronice, susceptibile a fi contrafăcute, descoperite în P.T.F Turnu Măgurele

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe