Relații cu publicul

Garda de Coastă, asigura accesul cetatenilor la orice informatie de interes public, prin intermediul Compartimentului de Relatii Publice, la sediul Gărzii de Coastă, intre orele 08.00 - 16.00:

Constanta, Aleea Zmeurei nr. 21, cod 900433, judetul Constanta
Telefon:0241 641 038 Fax:0241 698 668,
e-mail:gardadecoasta.igpf@mai.gov.ro

Petiții

Activitatea de soluționare a petițiilor este reglementată de Ordonanța Guvernului nr. 27/2002, aprobată de Legea nr. 233 din 23 aprilie 2002.

Prin petiție se înțelege cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea formulata în scris, ori prin poșta electronică, pe care un cetățean sau o organizație legal constituită o poate adresa autorităților și instituțiilor publice centrale și locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor și ale celorlalte organe centrale, companiilor și societăților naționale, societăților comerciale de interes județean sau local, precum și regiilor autonome, denumite autorități și instituții publice.

Petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează.

Cererea, petiția sau reclamația trebuie să conțină o descriere detaliată a împrejurărilor în care s-au produs faptele sau să indice temeiul legal în care se face solicitarea.

Timpul estimativ de completare al formularului este de 10 minute. 

Puteți înregistra cererea, reclamația, sesizarea sau propunerea dumneavoastră prin intermediul formularului următor:

Verificarea CAPTHCA a eșuat. Vă rugăm să reîncercați!*Fișierele atașate nu trebuie să depășească limita maximă de 10MB.

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Române, operator de date cu caracter personal nr. 104 şi 8881.

*Toate campurile sunt obligatorii, inclusiv cele de upload. Termeni și condiții aplicabile serviciului de comunicare on-line.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe