Velier sub pavilion Belgia, sprijinit de polițiștii de frontieră mehedințeni


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II au intervenit în sprijinul unor cetăţeni români aflaţi pe un velier, pe fluviul Dunarea, pentru aducerea acestora, în condiții de siguranță la mal, întrucât în zona respectivă era instituit un cod portocaliu de vreme severă.

În data de 27.07.2019, ora 19.30, echipajul unei ambarcațiuni rapide din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II, în timp ce se afla în misiune pe Dunăre a fost solicitat de pasagerii velierului Epsilon, pavilion Belgia, pentru a interveni în sprijinul acestora, având probleme la propulsia ambarcațiunii. Velierul a plecat din Belgia și avea ca destinație portul Constanța.

La bordul ambarcațiunii se aflau trei cetățeni români, care au fost acostați la pontonul poliției de frontieră, km.flv.864,5, în condiții de siguranță, întrucât în zona respectivă era instituit un cod portocaliu de vreme severă.În data de 29.07.2019, ora 06.00 aceștia și-au continuat călătoria în condiții de siguranță.

  • Velier sub pavilion Belgia, sprijinit de polițiștii de frontieră mehedințeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe