Urmărit general, depistat în P.T.F. Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad - județul Timiș au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, căutat de autoritățile din Spania.

În data de 02.02.2023, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad - I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat, pentru a efectua formalitățile de frontieră, un bărbat, ce călătorea ca pasager într-un autoturism marca Ford, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile din Spania la data de 26.01.2023. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de șase ani, pentru săvârşirea de infracțiuni contra persoanei. 

Drept urmare, persoanele în cauză au fost preluate de către o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe