Țigări de contrabandă confiscate, în urma unor percheziții, de polițiștii de frontieră severineni

În data de 11.11.2020, ora 10.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin au efectuat două percheziţii domiciliare și două percheziții auto, în baza mandatelor emise de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

Perchezițiile domiciliare s-au desfăşurat la două locaţii de pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, în prezența proprietarului, un cetățean român, în vârstă de 44 de ani.

Colegii noștri aveau date  despre cele două locații, în sensul că erau folosite pentru depozitarea unor cantități de țigarete provenite din contrabandă.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării 3.080 de pachete cu ţigări, în valoare totală de 36.960 de lei, fără marcaje fiscale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări faţă de cetăţeanul român, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

  • Țigări de contrabandă confiscate, în urma unor percheziții,  de polițiștii de frontieră severineni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe