Țigări de contrabandă confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți - Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au descoperit şi confiscat 1.250 de pachete cu țigări de contrabandă, pe care patru bărbaţi urmau să le comercializate ilegal în Drobeta Turnu Severin.

În perioada 01-03 aprilie a.c., poliţiştii de frontieră din cadrul structurilor operative ale Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți au efectuat, în baza unor informații deținute, trei acțiuni proprii în municipiul Drobeta Turnu Severin, pe linia combaterii acțiunilor de contrabandă cu țigări.

În urma acestora, a fost descoperită și ridicată în vederea confiscării cantitatea totală de 1.250 de pachete cu ţigări, fără marcaje fiscale sau marcate necorespunzător, în valoare 15.000 de lei, pe care patru bărbați cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani intenţionau să o comercializeze ilegal pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe