Tânăr de 20 de ani, prins la volan fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare au oprit în trafic un cetățean român, în vârstă de 20 de ani, fără permis de conducere și conducând un autoturism neînmatriculat, având numere false.

Ieri, în jurul orei 17.00 polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au oprit în trafic pe comunicația DN 6, localitatea Cenad, un autoturism marca BMW, condus de cetățeanul român N.A., în vârstă de 20 de ani, având domiciliul pe raza județului Timiș.

În urma controlului și verificării în bazele de date a reieșit faptul că autoturismul este neînmatriculat, numerele fiind luate de la alt autoturism, iar șoferul nu deține permis de conducere.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de conducere pe drumurile  publice a unui vehicul neînmatriculat având numerele false și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără permis.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe