Prins cu pește fără a deține documente legale


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița - I.T.P.F. Timişoara au descoperit în portbagajul unui microbuz oprit în trafic, condus de un cetăţean român, peste 250 kg peşte din diferite specii.

În data de 22.03.2023, ora 10.30, în urma unei acțiuni a polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Svinița, în cooperare cu Administrația Parcului Natural Porțile de Fier, a fost depistat în trafic pe DN 57, un microbuz înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, depistând cantitatea de 254 kg de pește, diferite specii.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținerea, transportul, comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și a produselor din pește obținute din pescuit.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 2.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării și predată la o societate de profil.

  • Prins cu pește fără a deține documente legale
  • Prins cu pește fără a deține documente legale

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe