Peşte comercializat fără documente legale, confiscat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare - judeţul Mehedinţi au confiscat peste 90 kilograme de peşte, specia fitofag.

La data de 25.08.2022, ora 09.30, în cadrul unei acţiuni de pe linia prevenirii și combaterii a braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gârla Mare au depistat în târgul din comuna Salcia, o persoană de sex masculin în vârsta de 35 ani,  care intenționa să comercializeze, fără documente cerute de lege, cantitatea de aproximativ 98 kg de pește din specia fitofag.

Față de această împrejurare, polițiștii de frontieră au luat măsura ridicării cantității de pește, care a fost predată spre custodie unei societăți comerciale autorizate.

În cauză a fost înregistrată lucrare penală, având ca obiect săvârșirea infracțiuii de ”deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui”,  urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe