Persoană căutată de autorităţile din Cehia, depistată la intrare în România

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat, cu ocazia controlului de frontieră, o femeie, cetăţean român, căutată de autorităţile din Cehia.

În data de 04.11.2023, ora 16.33, în P.T.F. Porțile de Fier I s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în țară o persoană de sex feminin, cu domiciliul în județul Mehedinți.

Femeia, în vârstă de 30 ani, se afla ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Italia. La controlul de frontieră s-a constatat că pe numele persoanei este emis un mandat european de arestare pentru infracțiuni împotriva proprietății, alertă introdusă de autoritățile din Cehia.

Persoana a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe