Motoare de barcă fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră din P.T.F Cenad

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad - I.T.P.F. Timişoara au descoperit două motoare de barcă, în valoare de 5.000 de euro, pe care un cetăţean român a încercat să le introducă ilegal în ţară cu scopul de a le comercializa.

În data de 04.02.2020, în jurul orei 00.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad - I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, pe sensul de intrare în ţară, călătorind ca pasager într-un autoturism marca BMW, cetăţeanul român T.I., în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Dolj.

La controlul autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, în portbagajul autoturismului, două motoare de barcă marca Yamaha, pentru care tânărul nu avea documente de provenienţă.

Bărbatul a declarat poliţiştilor de frontieră că a cumpărat produsele din Franţa, cu scopul de a le comercializa pe teritoriul României.

Motoarele, în valoare de aproximativ 5.000 de euro ambele, au fost ridicate în vederea confiscării de poliţiştii de frontieră, iar bărbatul din judeţul Dolj a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

  • Motoare de barcă fără documente legale, confiscate  de poliţiştii de frontieră din P.T.F Cenad
  • Motoare de barcă fără documente legale, confiscate  de poliţiştii de frontieră din P.T.F Cenad

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe