Materiale pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Polițiștii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Mehedinţi au descoperit, în cadrul unei acţiuni în zona de competenţă, peste 5.500 bucăţi de  materiale pirotehnice, aflate în posesia unui cetăţean român în vârstă de 26 de ani, care nu deţinea documente legale pentru deţinerea şi transportul acestora.

În ziua de 20.12.2021, în jurul orelor 22.45, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au desfășurat o acțiune în zona de competență, ocazie cu care a fost depistat, pe comunicația Orșova - Drobeta Turnu Severin,  o persoană de sex masculin, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, în timp ce transporta materiale pirotehnice, fără a deţine documente legale.

Cu privire la cele constatate de către polițiștii de frontieră, persoana în cauză susține că a achiziţionat materialele pirotehnice de pe raza municipiului Timișoara, cu scopul de a le comercializa în perioada sărbătorilor de iarnă.

Bunurile ce formează obiectul cauzei au fost ridicate în vederea confiscării și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

În cauză, a fost întocmită lucrare penală privind  săvârşirea  infracţiunii de ”deținere și transportul de materiale pirotehnice fără drept ”, urmând ca la finalul

cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

  • Materiale pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
  • Materiale pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni
  • Materiale pirotehnice confiscate de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe