Infracţiuni la regimul circulaţiei la PTF Porţile de Fier I

În data de 09.01.2023, ora 04.50, la Punctul de Trecere al Frontierei Porțile de Fier I, județul Mehedinți, s-a prezentat pentru controlul de frontieră pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în România, un cetățean român.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor făcute de către polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Timișoara -P.T.F. Porțile de Fier I s-a constatat că bărbatul are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Ca urmare a celor constatate bărbatului nu i s-a permis continuarea călătoriei la volanul autoturismului, iar polițiștii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe