Dosar penal pentru exploatarea fondului forestier național fără autorizație


La data de 06.11.2022, ora 17.20, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Porțile de Fier II a desfășurat o acțiune pe linia combaterii infracțiunilor la regimul silvic, în localitatea Crivina.

Pe timpul desfășurării acțiunii au fost depistați doi bărbați, de 24, respectiv 35 de ani, din județul Mehedinți care, fără drept, transportau lemne din pădurea de pe raza localității Crivina, cu ajutorul unui autoturism.

A fost solicitat sprijinul unui reprezentant al Ocolului Silvic Vânju Mare, în prezența acestuia stabilindu-se că activitatea desfășurată de cei doi bărbați este fără autorizație, iar arborii fac parte din fondul forestier național.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori, întreaga cantitate de material lemnos fiind predată Ocolului Silvic Vânju Mare.

  • Dosar penal pentru exploatarea fondului forestier național fără autorizație

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe