Doi urmăriți general, depistaţi în P.T.F. Cenad

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat autorităţilor competente doi cetăţeni români care erau căutaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni săvârşite pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, în Punctul de Trecere al Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţenii români P.I. și B.D., în vârstă de 26, respectiv 31 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbaţii figurează în bazele de date ca fiind căutați de autoritățile din România, P.I. în vederea executării pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat fiind condamnat la 2 ani de închisoare, iar B.D. pentru comiterea de infracţiuni contra ordinii şi siguranţei publice având o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi patru luni.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe