Doi adolescenti sirieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră la malul Dunării


Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – judeţul Mehedinţi au depistat doi cetăţeni străini, minori, care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, cu ajutorul unei ambarcaţiuni gonflabile.

În data de 27.06.2021, în jurul orei 00.30, în urma unei acțiuni desfășurate de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin – județul Mehedinți, au fost descoperite, la malul fluviului Dunărea, pe direcția km flv. 922,9 - localitatea Bistrița, două persoane, cetățeni străini.

Cele două persoane de sex masculin au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu Severin pentru verificări. Astfel, poliţiştii de frontieră au stabilit ca cei în cauză sunt cetăţeni din Siria, minori, cu vârste de 16 şi 17 ani.

La cercetări, cei doi minori au declarat că au părăsit teritoriul Serbiei încercând să treacă fraudulos în România peste fluviul Dunărea, cu ajutorul unei ambarcațiuni gonflabile cu vâsle.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  • Doi adolescenti sirieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră la malul Dunării
  • Doi adolescenti sirieni, depistaţi de poliţiştii de frontieră la malul Dunării

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe