Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timișeni

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Jimbolia - județul Timiș au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Vauxhall Zafira, căutat de autorităţile din Marea Britanie

În data de 16.10.2019, ora 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, o tânără, în vârstă de 29 de ani, domiciliată în județul Timiș, la volanul unui autoturism marca Vauxhall Zafira.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie în data de 05.09.2018.

Persoana în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 9.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia, urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie,  indisponibilizat de poliţiştii de frontieră timișeni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe