Autoturism căutat de autoritățile din Germania, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița - județul Timiș au depistat la controlul de frontieră un cetățean croat, care conducea un microbuz marca Opel, căutat de autorităţile din Germania. 

În data de 13.03.2019, ora 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, un cetăţean croat în vârstă de 38 de ani, la volanul unui microbuz marca Opel.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în aceeaşi zi.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a închiriat microbuzul de la o societate comercială de profil din Germania până la data de 11.03.2019 și nu a mai plătit pentru prelungirea perioadei de închiriere.

Drept urmare, autovehiculul în valoare de aproximativ 60.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania,  indisponibilizat de poliţiştii de frontieră
  • Autoturism căutat de autoritățile din Germania,  indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe