Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, au oprit în trafic un autoturim marca Audi, căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 16.05.2019, ora 20.30, Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți, au oprit în municipiul Drobeta Turnu Severin, un cetaţean român în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autoturism marca Audi.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

Bărbatul în cauză a declarat că a cumpărat autoturismul din Marea Brianie de la o persoană necunoscută şi nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul sectorului, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.

  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie,  indisponibilizat de poliţiştii de frontieră
  • Autoturism căutat de autoritățile din Marea Britanie,  indisponibilizat de poliţiştii de frontieră

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe