Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Moldova Veche

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche - I.T.P.F. Timişoara au depistat un cetăţean român care deţinea peşte fără documente legale.

Ieri, în jurul orei 19.50, o patrulă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, aflată în misiune pe D.N. 57, a oprit  pentru  control pe raza localităţii Belobreșca, județul Caraș Severin, un autoturism marca Volkswagen. Autoturismul era condus de un bărbat, cetățean român, în vârstă de 57 ani, domiciliat pe raza judeţului Caraș-Severin.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat cantitatea de 48,5 kg peşte, diferite specii, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere, transport şi comercializare a peştelui fără documente legale, iar cantitatea de peşte în valoare de 1.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare.

  • Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră  din cadrul S.P.F. Moldova Veche
  • Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră  din cadrul S.P.F. Moldova Veche

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe