Urmărit pentru infracţiuni la regimul circulației, oprit în PTF Petea

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Petea au identificat un cetăţean român pe numele căruia era emis, de către autorităţile din județul Bihor, un mandat european de arestare.

Duminică, 25 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară un cetăţean român, în vârstă de 48 de ani, domiciliat în județul Alba.

Cu ocazia formalităţilor de frontieră, la controlul efectuat de către colegii noştri s-a constatat că pe numele acestuia a fost emis, în data de 20 ianuarie 2020, un mandat european de arestare, de către autorităţile române. Judecătoria Oradea l-a condamnat la 1 an şi o lună închisoare pentru infracţiuni la regimul circulației.

Persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe