Urmărit internațional oprit în PTF Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un cetățean ucrainean, pe numele căruia autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni economice și financiare.

În această dimineață, în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Maramureș, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară cetateanul ucrainean S. Vhyke., în vârstă de 54 de ani.

Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile spaniole, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni economice și financiare.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe