Urmărit general, depistat în P.T.F. Urziceni

Polițiștii de frontieră sătmăreni au depistat și predat autorităților competente un cetățean român, urmărit general, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de nouă ani și opt luni pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Joi, 23 martie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară Sorin T., în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate pentru cu ocazia controlului de frontieră, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit general.

Pe numele acestuia, Judecătoria Râmnicu Vâlcea a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Vâlceanul este condamnat la nouă ani și opt luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Persoana în cauză a fost predată de către polițiștii de frontieră unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe