Urmărit general căutat de autoritățile din România, depistat în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul PTF Siret au identificat şi predat autorităților competente un cetăţean ucrainean, condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

În data de 06 iunie a.c., în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară,  cetăţeanul ucrainean Ivan O., în vârstă de 28 de ani.

Cu ocazia efectuării formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului, Judecătoria Rădăuţi a emis un mandat de  executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat la 3 ani și șase luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Drept urmare, persoana în cauză a fost reținută şi ulterior predată unui echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Siret în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe