Tractor căutat în Italia, descoperit la Petea

 Polițiștii de frontieră de la PTF Petea au descoperit pe sensul de intrare în țară, un tractor care figura ca fiind bun căutat pentru confiscare de către autoritățile din Italia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat în data de 16 iunie a.c., pentru a intra în ţară, cetățeanul român N.M., în vârstă de 37 de ani.

Acesta conducea o autoutilitară marca Iveco, în remorca căreia transporta un tractor Kubota.

Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, la controlul documentelor, şoferul a prezentat actele personale şi cele ale tractorului. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că tractorul marca Kubota figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Italia.

În cauză, polițiștii de frontieră, au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar tractorul în valoare de 35.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor.

 

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe