Sucevean căutat de autoritățile din România, oprit în P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au identificat și predat autorităților competente  un cetăţean din judeţul Suceava, căutat de autoritățile din  România, pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul circulaţiei.

Joi, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un  cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza  judeţului Suceava.

La verificări, colegii noștri au constatat că tânărul este căutat de autoritățile din România, pe numele  lui  fiind emis un mandat european de arestare. Judecătoria Gura Humorului l-a condamnat la un an, cinci luni şi 10 zile de închisoare pentru săvârşirea  de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe