Permis de conducere și atestat profesional, ambele false, depistate in PTF Siret

Polițiștii de frontieră din PTF Siret cercetează o persoană cu dublă cetățenie româno-ucraineană, care s-a prezentat pe sensul de ieșire din România conducând un autoturism, înmatriculat în Germania. Colegii noștri au constatat că acesta avea asupra sa un permis de conducere și un atestat profesional, ambele false.

Joi, 25 mai a.c., la ora 17.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru a ieși din țară un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 29 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Germania.

În momentul în care bărbatul a prezentat un permis de conducere autentic, eliberat de autoritățile ucrainene, colegii noștri au observat că acesta avea asupra sa alte două documente, încă un permis de conducere și un atestat profesional, ambele având însemnele autorității poloneze.

În urma efectuării unor verificări suplimentare polițiștii de frontieră au constatat faptul că ultimele două documente, aparent emise de autoritățile poloneze sunt false.

Bărbatul a declarat faptul că a obținut documentele respective anul trecut, de la un cetățean polonez, pe care l-a cunoscut în Germania, neștiind că sunt false.

Polițiștii de frontieră suceveni i-au întocmit cetățeanului în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

  • Permis de conducere și atestat profesional, ambele false, depistate in PTF Siret

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe