Mașină furată din Italia, oprită la P.T.F. Petea

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră un autoturism marca Toyota, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.

În data de 18.11.2018, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în România cetățeanul român  Dumitru T., în vârstă de 37 de ani, având domiciliul în județul Suceava.

Acesta conducea un autoturism marca Toyota Rav 4, înmatriculat în Italia.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că autoturismul în cauză era semnalat ca “bun căutat pentru confiscare”, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia în luna septembrie a.c..

Autoturismul, în valoare de aproximativ 32.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Petea, în cauză  fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe