Mașină căutată de autoritățile din Grecia, oprită în P.T.F. Halmeu

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Halmeu au identificat un autoturism, în valoare de 75.000 de lei, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Grecia.

Duminică, 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean în vârstă de 38 de ani.

Acesta conducea un autovehicul marca Smart Forfour, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei. Cu ocazia formalităților, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este căutată de către autoritățile din Grecia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile elene în iunie a.c.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar autovehiculul în valoare de 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul verificărilor.

  • Mașină căutată de autoritățile din Grecia, oprită în P.T.F. Halmeu

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe