Doi cetățeni din Pakistan, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au depistat și reținut doi cetățeni din Pakistan, care au încercat să intre ilegal în ţara noastră. Cetățenii pakistanezi au fost preluaţi de autoritățile de frontieră ucrainene, în baza acordului de readmisie.

În data de 31 iulie a.c., la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, polițiștii de frontieră au depistat pe direcția localității Falcău, jud Suceava, două persoane care se deplasau, de la frontiera de stat, spre interiorul țării.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni din Pakistan în vârstă de 25, respectiv 32 de ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetățeni pakistanezi au fost preluaţi, conform acordului de readmisie, de către autoritățile de frontieră ucrainene.

  • Doi cetățeni din Pakistan, opriți la frontiera de nord a țării
  • Doi cetățeni din Pakistan, opriți la frontiera de nord a țării

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe