Cetăţean român condamnat la închisoare, oprit în P.T.F. Siret

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un cetățean român în vârstă de 38 de ani, care era căutat de autoritățile române pentru săvârşirea infracțiunii de abandon de familie.

În data de 12 august a.c., la ora 20.30 în Punctul de Trecere al Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, cetăţeanul român B.V, în vârstă de 38 de ani, din județul Suceava.

În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de autoritățile din România, pe numele acestuia fiind emis, de către Judecătoria Rădăuți, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel, bărbatul are de ispășit o pedeapsă privativă de libertate de 6 luni cu închisoarea, pentru săvârșirea infracțiunii de abandon de familie.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ al Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Suceava, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe