Autovehicul căutat de autoritățile din Spania, descoperit la P.T.F. Sighet

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmaţiei au indisponibilizat un microbuz marca Volkswagen Transporter, în valoare de 32.400 lei, ce figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Spania.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Sighetu Marmației, jud. Maramureș, au indisponibilizat, în data de 04.08.2017, un microbuz marca Volkswagen Transporter, înmatriculat în Ucraina, condus de către cetăţeanul ucrainean Vasyl Z., în vârstă de 35 de ani.

Bărbatul s-a prezentat, la control, pentru efectuarea formalităţilor specifice, iar în urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează cu alertă ,,bun căutat pentru confiscare’’, alertă introdusă de către autorităţile din Spania.

În cauză, s-a întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autovehiculul marca Volkswagen, în valoare de 32.400 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe