Audi A6 căutat în Anglia, descoperit de polițiștii de frontieră în Sighetu Marmației


Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Maramureș au identificat și indisponibilizat un autoturism marca Audi A6, în valoare de 78.000 lei, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autoritățile din Anglia, alerta fiind introdusă în data de 2 martie a.c.

În data de 20 martie a.c., în jurul orei 18.00, un echipaj mobil din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației, împreună cu lucrători din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei Frontieră Maramureș a identificat și oprit pentru control, pe raza localității Sighetu Marmației, un autoturism marca Audi A6, condus de Carmen P., în vârstă de 30 ani, domiciliată pe raza județului Maramureș.

În urma unor verificări amănunţite efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autoritățile din Anglia, în cursul aceleiași luni.

Autoturismul marca Audi A6, an fabricație 2014, în valoare de 78.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire la furt, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Și polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, pe sensul de intrare în țară, un microbuz suspect că ar fi furat din străinătate.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat faptul că unele piese montate pe acesta aparțin unui alt microbuz declarat ca fiind bun căutat pentru confiscare, de către autoritățile din Germania.

Drept urmare, conducătorul auto, cetățean ucrainean, în vârstă de 39 de ani, este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt iar microbuzul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

  •  Audi A6 căutat în Anglia, descoperit de polițiștii de frontieră  în Sighetu Marmației
  •  Audi A6 căutat în Anglia, descoperit de polițiștii de frontieră  în Sighetu Marmației
  •  Audi A6 căutat în Anglia, descoperit de polițiștii de frontieră  în Sighetu Marmației

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe