Aproape 25 kg de tutun în bagajele unor sătmăreni

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Urziceni cercetează doi sătmăreni în bagajele cărora au descoperit aproape 25 de kilograme de tutun neprelucrat. Marfa a fost ridicată în vederea confiscării.

Joi, 25 noiembrie, în jurul orei 15.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-au prezentat, pentru a intra în ţară, doi sătmăreni, în vârstă de 36, respectiv 34 de ani. Cu ocazia formalităţilor pentru intrarea în ţară, colegii noştri au descoperit, la controlul sumar efectuat asupra autoturismului, în bagajele personale ale sătmărenilor, mai multe pungi transparente care conţineau tutun. În urma verificărilor amănunţit au fost descoperite 51 de pungi ce conţineau 24,83  kg tutun neprelucrat, în valoare de 2.500 de lei.

Marfa a fost ridicată în vederea confiscării, iar cele două persoane sunt cercetate pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

  • Aproape 25 kg de tutun în bagajele unor sătmăreni

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe