Anunț privind modalitatea de desfășurare a probei practice a concursului pentru ocuparea postului vacant de muncitor calificat IV – I (bucătar)

Candidații înscriși la concursul pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV – I (bucătar) vor susține proba practică în data de 19.11.2021, ora 10.00, la sediul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Iași, strada George Coșbuc nr. 3 – 5, Iași. 

Candidații vor avea asupra lor un act de identitate ori alt document care atestă identitatea, potrivit legii, echipament de bucătar, fără ustensile personale (acestea fiind puse la dispoziție de comisia de concurs). Candidații sunt rugați să fie prezenți la data și locul amintit cu 10 de minute înaintea începerii probei practice.

Accesul în instituție / participarea la testarea psihologică este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Activitatea se va desfăşura cu respectarea tuturor regulilor în vigoare stabilite la nivel naţional în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19 (distanţare socială, portul măştii, dezinfectarea mâinilor, etc.).

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe