Anunţ privind evaluarea psihologică la concursul pentru ocuparea unui post de muncitor calificat IV - I (bucătar) la S.F.I.C.P.P.F. Iaşi

ANUNŢ

Privind evaluarea psihologică a candidaților înscriși la concursul organizat de Şcoala de Formare Iniţială şi Continuă a Personalului Poliţiei de Frontieră Iaşi, pentru ocuparea unui post de muncitor calificat IV – I (bucătar),  prin încadrare directă

Candidații înscriși la concursul pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV – I (bucătar) vor susține evaluarea psihologică în data de 05.11.2021, ora 09.00, la sediul Școlii de Formare Inițială și Continuă a Personalului Poliției de Frontieră Iași, strada George Coșbuc nr. 3 – 5, Iași. 

Candidații vor avea asupra lor un act de identitate ori alt document care atestă identitatea, potrivit legii și ustensile de scris cu pastă de culoare albastră.

Candidații sunt rugați să fie prezenți la data și locul amintit cu 30 de minute înaintea începerii evaluării psihologice.

ATENȚIE!

În conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 1130 din 22.10.2021 pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea nr. 109 / 2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu data de 10.10.2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 și pentru protecția participanților la concursul organizat pentru ocuparea postului de muncitor calificat IV – I (bucătar) de la nivelul Ș.F.I.C.P.P.F. Iași, candidații sunt obligați să respecte anumite măsuri, astfel:

- accesul în instituție / participarea la testarea psihologică este permisă doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Candidații vor prezenta în acest sens un document scris ce atestă participarea la susținerea evaluării psihologice (certificat verde digital Covid – 19 printat sau dovada testului negativ RT-PCR antigen) care v-a fi predat în vederea păstrării la dosarul de concurs.

Activităţile se vor desfăşura cu respectarea tuturor regulilor în vigoare stabilite la nivel naţional în vederea prevenirii răspândirii infecţiilor respiratorii cauzate de COVID-19 (distanţare socială, portul măştii, dezinfectarea mâinilor, instrumentelor de scris etc.).

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe