Urmărit general, depistat la PTF Salonta

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei au depistat şi predat autorităţilor competente un bărbat, căutat de autorităţile române, în vederea executării unei pedepse privative de libertate. 

În data de 09.09.2019, în jurul orei 23.25, în Punctul de Trecere a Frontierei Salonta - rutier s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român G.M., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în județul Covasna.

În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, având de executat doi ani de închisoare, pentru săvârșirea infracţiunii de furt.

Bărbatul în cauză a fost predat unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe