Autoturism căutat de autorităţile din Polonia, depistat la P.T.F. Borş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borş au depistat un cetățean român care conducea un autoturism marca AUDI A6, ce era căutat pentru confiscare de autorităţile din Polonia.

În data de 10.03.2017, ora 18.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, județul Oradea, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în țară, cetăţeanul român Istvan V., în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Mureş, la volanul unui autoturism marca Audi A6, înmatriculat în Suedia. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport un certificat de înmatriculare emis de autorităţile suedeze.În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autovehiculul, fabricat în anul 2009, figurează ca “bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Polonia în 08.10.2011.Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autovehiculul de pe teritoriul Suediei și nu avea cunoştinţă despre faptul că mașina se află în atenția autorităţilor.Mijlocul de transport, în valoare de 10.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F Borş până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

  • Autoturism căutat de autorităţile din Polonia,  depistat la P.T.F. Borş
  • Autoturism căutat de autorităţile din Polonia,  depistat la P.T.F. Borş

Politia de Frontiera Romana este institutia specializata a statului care se ocupa de supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat ... mai departe